У Росії розвіяли міф про велику підтримку Путіна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розвіяли міф про велику підтримку Путіна: опубліковано відео

У Росії розвіяли міф про велику підтримку Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський журналіст і публіцист Олександр Сотник назвав  вибори в РФ  "цирком" і розповів, хто голосував за партію президента Росії Володимира Путіна.


Про це він заявив в ефірі "Шустер LIVE", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


"Я взагалі не розумію, навіщо застосовувати слово "вибори" до цього цирку, який стався в Росії. У Росії знищений інститут виборів, і по цим "руїнам" ходити безглуздо. Плакати, стогнати, поминати, - навіщо це робити? І коли мені кажуть "зайди, будь ласка, в цей під'їзд", а я кажу "будинка не існує, будинок зруйнований, в якій під'їзд заходити?", а вони кажуть "ну зрозуміло, що зруйнований, але ти заходь, треба йти". І я питаю, у кого з нас шизофренія?", - сказав журналіст.


"Дійсно, якщо немає виборів, то ходити туди безглуздо. Те, що на цю спецоперацію по утриманню путінської влади прийшло тільки 47%, - це прекрасний результат, який розвінчує міф про 86% підтримки Путіна. Ніяких 86% немає. 47% складаються з вчителів, бюджетників, "обдурених" людей-телеглядачів, які надивилися великого "зомбоящика" з Путіним, це солдати, силовики, чиновники і люмпени, що приєдналися до них", - додав Сотник.


Відео: YouTube/SavikShusterStudio


Нагадаємо, раніше  Олександр Сотник виїхав з Росії до Грузії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  за результатами виборів до Держдуми РФ підрахували справжній рейтинг президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?