В Україні їдко відреагували на гучне самогубство в ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні їдко відреагували на гучне самогубство в ЛНР

В Україні їдко відреагували на гучне самогубство в ЛНР

Блогер і депутат Верховної Ради Віталій Чепинога, відомий своїми їдкими й різкими заявами, прокоментував  самогубство одного з бойовиків, затриманого у справі про спробу "перевороту" в так званій ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
Нагадаємо, "начальник управління з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері" так званої "генеральної прокуратури ЛНР" Сергій Рахно заявив, що наклав на себе руки "радник" ватажка ЛНР Геннадій Ципкалов.
"Колишній прем'єр ЛиНиРи Ципкалов повісився в камері. А зробив він це для того, - за версією д*білів з місцевої прокуратури - щоб його потім не вбили подільники на свободі... Ось так! Обвів усіх навколо пальця, так би мовити... Остались подєльники несолоно хлєбавши... Хитрий, бл*. Підступний... Був...", - написав Чепінога.
Денис Пашанін: "Сховався, еге ж".
Ігор Білоцерківський: "Підступний сцуко".
Як повідомляв ONLINE.UA,  20 вересня ватажок ЛНР Ігор Плотницький на нараді з главами окупаційних адміністрацій міст і районів на окупованих територіях заявив про припинення спроби перевороту в "республіці".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?