Росія готується до загострення війни на Донбасі: названі дві ознаки
Категорія
Події
Дата публікації

Росія готується до загострення війни на Донбасі: названі дві ознаки

Росія готується до загострення війни на Донбасі: названі дві ознаки
Джерело:  online.ua

Директор військових програм Центру Разумкова Микола Сунгуровський назвав дві ознаки, які вказують на те, що Росія готується до загострення війни на Донбасі.
Про це він заявив в інтерв'ю ONLINE.UA.
Він розповів про те, наскільки довгим може бути нинішній спад інтенсивності бойових дій на Донбасі.
"Перше: думаю, ситуація перемир'я (яке продовжує порушуватися, незважаючи на домовленості про відвід військових сил і техніки в трьох районах на Донбасі, - ONLINE.UA) тимчасова. Ми бачимо, що йдуть ешелони так званого "гуманітарного конвою" з РФ. Тому прив'язувати сплески або падіння інтенсивності бойових дій до чого-небудь я б зараз не став", - сказав військовий експерт.
Він нагадав, що на кордоні з Україною Росія веде постійну ротацію сил.
"Друге: ми бачимо планові навчання військ РФ на кордоні з Україною, йде постійна ротація військ. У них пристріляні сектори, вони знайомі з театром бойових дій", - зазначив Сунгуровський.
Більше  читайте в інтерв'ю Миколи Сунгуровського ONLINE.UA: Донбасу загрожує загострення боїв, а у Кремля є плани щодо Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?