У мережі двома фото показали всю суть видного ЛНРівця-самогубці
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі двома фото показали всю суть видного ЛНРівця-самогубці

У мережі двома фото показали всю суть видного ЛНРівця-самогубці
Джерело:  online.ua

Відомий український журналіст Денис Казанський в парі фото показав суть  колишнього "прем'єра" ЛНР, "радника" ватажка "республіки" Геннадія Ципкалова, який наклав на себе руки після затримання у справі про спробу "перевороту" в ЛНР..


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


"Жахливі новини. Один із засновників ЛНР, герой "російської весни" Гена Ципкалов повісився. Гине цвіт луганської нації. Так скоро взагалі героїв "Новоросії" не залишиться", - написав Казанський.


Також він оприлюднив дві фотографії, які наочно показують, як жив загиблий:



"Гена Ципкалов брав СБУ в квітні 2014 разом з Болотовим. І ось такий безславний кінець. Не зрозумієш вже, хто там герой "Новоросії", хто зрадник, хто антифашист, хто злодюжка. Вчора прем'єр-міністр ЛНР, сьогодні вже злочинець і мародер", - продовжив журналіст.


"За офіційною версією самогубство. Насправді завалили чергового свідка, звичайно. За розграбовану гуманітарку і трупи, закопані в посадках відповідати нікому не хочеться. Кінці в воду. Якби не "російська весна", сидів би зараз Гена десь в хрущовці, ходив би в шльопанцях в генделик, бухав би і горя не знав. І ось потягнуло на пригоди...", - резюмував Денис Казанський.


У мережі поіронізувати над смертю Циплакова. Так, один з користувачів написав: "Які гени пропали у Гени!".


Julia Krasnova: "Ну все прям як по Біблії: продався за "30 срібняків", потім пішов і повісився".


Zgurska Tori: "Ой, яка неприємність".


Дмитро Полюхович: "Яке прекрасне, духовне, обличчя".


Василь Котофея: "А на вигляд і не скажеш, що му**ло. Таке високодуховне обличчя, нагороджене аналітичним складом розуму".


Нагадаємо, 20 вересня  ватажок ЛНР Ігор Плотницький заявив про припинення спроби перевороту в "республіці".


Як повідомляв ONLINE.UA, український депутат  Віталій Чепінога їдко прокоментував самогубство Геннадія Ципкалова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?