Землетрус в Україні: з'явилися нові влучні жарти
Категорія
Події
Дата публікації

Землетрус в Україні: з'явилися нові влучні жарти

Землетрус в Україні: з'явилися нові влучні жарти
Джерело:  online.ua

У мережі не перестають жартувати з приводу  землетрусу, який стався в багатьох містах України в ніч на 24 вересня.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Письменник  Андрій Бондар в Facebook відповів тим, хто скаржився на  бездіяльність котів під час землетрусу:
"Доводилося неодноразово за останні пів доби читати скарги на котів, які, мовляв, не тільки мишей не ловлять, а й про землетрус не попереджають. А ось у мене питання: а як їм треба було вас попереджати? Кричати: "Альо, чуваки, зараз буде землетрус!"? Або носитися в паніці по дому? Або дико нявкати? Або подряпати дітей від відчаю? Кіт - це в основному байдуже до природних катаклізмів, які не стосуються безпосередньо його, створіння. Тому якщо він зовсім ніяк не реагує на землетрус, значить, цей землетрус в його системі координат гі*на коштує. тобто, якщо коти сплять, то і вам належить спати спокійно. А якщо вам потрібен справжній живий сейсмограф, то купіть замість кота акваріумних рибок. Тільки воду їм час від часу міняйте. Бо якщо каламутна вода, то під час землетрусу вам не видно буде перекошені від жаху обличчя риб ".
Журналіст Роман Бочкала розповів, що його теж трясло, але не через землетрус, а в поїзді.
"Сьогодні всю ніч жорстко трясло. Я кілька разів мало не впав уві сні на підлогу. Двері весь час відкривалися. Довго не міг заснути. Але до землетрусу це не має ніякого відношення. 6 балів... В потязі Київ-Ужгород і не таке переживеш!"
Політичний експерт Євген Магда зазначив:
"Як на мене, нічний землетрус зіграв роль чупакабри".


Як повідомляв ONLINE.UA,  землетрус сколихнув не тільки Україну і Румунію, а й Молдову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?