"Руський мир" в Україні: з'явився новий скандальний факт
Категорія
Події
Дата публікації

"Руський мир" в Україні: з'явився новий скандальний факт

"Руський мир" в Україні: з'явився новий скандальний факт

Інститут Археології НАН України звинуватили в симпатіях до так званого "руського миру" за видачу дозволу російській експедиції від Ермітажу проводити розкопки в Миколаївській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook літератора і громадського діяча Дмитра Корчинського.
"Археологи оккупантів в Україні. У Києві борються з українськими «чорними археологами», але видають відкриті листи на раскопки московитським трьохкольоровим археологам. Експедиція від Ермітажу – та, яка розкопувала у Києві при Януковичі Десятинну церкву під замовлення РПЦ – ФСБ, весь сезон копала на о. Березань (Миколаївська обл.), заразом вивчала берег на предмет можливості десантування військ РФ. Для них це вже постійне місце. До того ж вони вивозять награбоване...", - написав він.
"Інститутом Археології, який видає дозволи на розкопки, керує відомий москвофіл Петро Толочко. Можливо, варто поцікавитися людиною?", - додав Корчинський.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві знайшли місце збору фанатів Росії, так званої ДНР і "руського миру".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?