Учасники блокади Криму відзначили її річницю: з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

Учасники блокади Криму відзначили її річницю: з'явилися відео

ДПСУ
Учасники блокади Криму відзначили її річницю: з'явилися відео

Учасники  блокади анексованого Криму  відзначили її річницю на адміністративному кордоні з окупованим півостровом на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Чонгар" в Херсонській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби України.
Повідомляється, що на КПВВ "Чонгар", який розташований в Херсонській області на адмінкордоні з окупованим Кримом, було призупинено рух з 13:30 до 14:30 в зв'язку з проведенням акції з нагоди річниці громадянської блокади Криму. Також українські прикордонники відзначають високу активність ведення повітряної розвідки російських збройних сил в районі адмінкордону з Кримом.
Журналіст Айдер Муждабаев опублікував у Facebook відео ходи на "Чонгарі" на честь річниці блокади Криму.


В акції взяли участь близько 500 активістів і волонтерів, які підтримали блокаду, а також глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров та інші лідери кримських татар.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на початку травня на адміністративному кордоні з окупованим Кримом почався демонтаж бетонних барикад, які встановили активісти громадської акції по блокаді півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?