Крім Путіна: названі чотири речі, які серйозно загрожують Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Крім Путіна: названі чотири речі, які серйозно загрожують Україні

Крім Путіна: названі чотири речі, які серйозно загрожують Україні
Джерело:  online.ua

Директор військових програм Центру Разумкова Микола Сунгуровський вважає, що в України є кілька загроз, які не пов'язані з агресивною політикою президента Росії  Володимира Путіна.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


На думку військового експерта, серед речей, які загрожують Україні, можна назвати чотири внутрішніх виклики, які безпосередньо не пов'язані з діями російського уряду.


"Перше: слабкими темпами йде інституалізація громадянського суспільства, яке ми бачили на Майдані: слабкі або відсутні механізми, необхідні для впливу суспільства на державу. Друге: корупція. Третє: відсутність політичної волі. Четверте: бюрократичний саботаж, який не хоче ніяких змін", - підкреслив Сунгуровський.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Донбасу загрожує загострення боїв, а у Кремля є плани щодо Києва - військовий експерт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?