Під Миколаєвом сталася смертельна ДТП: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Під Миколаєвом сталася смертельна ДТП: з'явилися фото

Під Миколаєвом сталася смертельна ДТП: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

На трасі "Одеса-Мелітополь" в Миколаївській області зіткнулися два легкових автомобіля, в результаті чого загинули обидва водії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Служби з надзвичайних ситуацій України в Миколаївській області.


"На автодорозі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, в Березанському районі, біля повороту на село Рибаківка, зіткнулися автомобілі Honda CR-V і Renault-Kangoo. В результаті ДТП від отриманих тілесних ушкоджень водії транспортних засобів - жителі Одеської області 27 та 52 років - загинули на місці події", - йдеться в повідомленні.


Відзначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася близько 7:30 23 вересня.


У мережі з'явилися фото з місця події.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 21 вересня, на автодорозі "Ульянівка-Миколаїв"  в Миколаївській області сталася ДТП, в результаті якої загинула одна людина.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?