Росіяни побачили біля Криму американський військовий літак
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни побачили біля Криму американський військовий літак

Росіяни побачили біля Криму американський військовий літак

У Росії заявили про фіксування прольоту американського патрульного літака над акваторією Чорного моря поблизу  анексованого Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


З посиланням на дані західних сайтів, які відстежують пересування військової авіації, в РФ стверджують, що патрульний протичовновий літак Військово-морських сил США P-8A Poseidon з бортовим номером 168855 пролетів на північний захід від півострова після полудня за київським часом. При цьому наголошується, що літак прилетів до Криму з авіабази Сігонелла на Сицилії.


У росЗМІ також підкреслили, що подібні розвідувальні підльоти американських військових літаків до кордону півострова були зафіксовані 22-23 вересня.


Як повідомляв ONLINE.UA, на початку вересня над акваторією Чорного моря  винищувач ВМС РФ СУ-27 здійснив перехоплення літака-розвідника США Р-8, який здійснював планове патрулювання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?