Самогубство в ЛНР: СБУ дала пораду бойовикам
Категорія
Події
Дата публікації

Самогубство в ЛНР: СБУ дала пораду бойовикам

Самогубство в ЛНР: СБУ дала пораду бойовикам
Джерело:  online.ua

Після загадкового  самогубства колишнього "прем'єра" так званої ЛНР Геннадія Ципкалова  прес-секретар Служби безпеки України Олена Гітлянська звернулася до бойовиків ЛНР і запропонувала альтернативу милу і мотузці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook спікера СБУ.


"Прочитала в ЗМІ що Ципкалов, "побоюючись фізичної розправи", вирішив повіситися! Креативність авторів "передсмертної" записки Ципкалова викликає заслужену повагу. Респект", - написала Гітлянська.


Також вона звернулася до луганського сепаратиста,  колишнього глави "парламенту" ЛНР Олексія Карякина, якого оголосили в розшук у "прокуратурі" угруповання, з радою здатися українському суду і повернутися до рідних живим.


"У зв'язку з цим звертаюся до Карякіних і компанії, що знаходяться в бігах: в Службі безпеки України успішно працює програма "Повертайся додому", якою вже скористалися понад сотня колишніх членів НВФ. Пройшовши суд, вони змогли ЖИВИМИ повернутися до своїх рідних. І їм не треба "вішатися, побоюючись фізичної розправи"! Так що пропонуємо альтернативу милу і мотузці - суд і право на життя", - додала прес-секретар СБУ.


Нагадаємо, 20 вересня  ватажок ЛНР Ігор Плотницький заявив про припинення спроби перевороту в "республіці".


Пізніше стало відомо, що  Геннадій Ципкало, який був одним із затриманих бойовиків у справі про спробу "перевороту" в ЛНР, наклав на себе руки.


Як повідомляв ONLINE.UA,  користувачі соцмереж сумніваються в офіційній версії причини смерті Геннадія Ципкалова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?