З ДНР масово тікають бойовики: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

З ДНР масово тікають бойовики: з'явилися подробиці

З ДНР масово тікають бойовики: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Глава Головного управління Національної поліції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін розповів, як  бойовики так званої ДНР  біжать з "блокпостів" угруповання.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Аброськіна.


"Щури біжать з корабля. Ті, хто стояв на "блокпостах" ДНР тепер уже в звільнених від терористів містах, масово втікали в "супердержаву" в надії відсидітися. Але безвихідь і приреченість ДНР змушує повертатися додому, випробувавши на собі життя в реальному звіринці" , - написав начальник ГУ Нацполіціі в Донецькій області.


Він навів статистичні показники, згідно з якими, за дев'ять місяців 2016 року в ході операції з виявлення та документування осіб, причетних до діяльності бойовиків, в поліції Донецької області оголосили про підозру 357 людям, 220 затримали, 137 оголосили в розшук, 37 бойовикам обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.


"За останній тиждень встановлено місцезнаходження та повідомлено про підозру 7 учасникам НВФ за вчинення правопорушень, передбачених ч.2 ст. 260, ч.1 ст.256. Більшість із затриманих, "несли службу" на "блокпостах" ДНР в Слов'янську і Костянтинівському районі, один з них охороняв "військові склади" ДНР, і "мадам" збирала гроші на потреби "ополченців", а також готувала їжу бойовикам. Ніхто з "героїв ополчення" забутий не буде, а кожному з них воздасться по "заслугам", - додав В'ячеслав Аброськін.



Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України опублікувала відео, на якому  українці, які побували в полоні бойовиків, розповідають, як з ними поводилися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?