"Самогубство" в ЛНР: донецьким і луганським сепаратистам повідомили погані новини
Категорія
Події
Дата публікації

"Самогубство" в ЛНР: донецьким і луганським сепаратистам повідомили погані новини

"Самогубство" в ЛНР: донецьким і луганським сепаратистам повідомили погані новини

Сепаратисти на Донбасі  воскресили сталінщину, і тепер кожен з них ризикує потрапити під каток репресій, попереджає український журналіст Денис Казанський.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його блог.

"Луганські та донецькі сепаратисти так любили Сталіна і совок, що врешті-решт воскресили сталінщину в її гіршому вигляді - з МГБ, підвалами, тортурами, репресіями, свавільними розправами. Однак після цього сталіністи самі зіткнулися з неминучими недоліками сталінського ладу", - написав Казанський .

"Як відомо, всякий сталініст виправдовує ГУЛАГ рівно до того моменту, поки сам не виявляється в ньому. Дуже зручно закликати до розправ і репресій, коли ти сам кат, а ГУЛАГ будується для когось іншого", - додав він.

В якості підтвердження своїх слів Казанський навів приклад з Геннадієм Ципкаловим, слух про самогубство якого прокотився по всій ОРДЛО і по Україні.

"Ще кілька місяців тому він (Ципкалов, - ред.) уважався "прем'єр-міністром ЛНР", а потім все по класиці - став" ворогом народу ", потрапив на підвал," повісився ". Безславний кінець героя Новоросії", - зазначив журналіст .

За його словами, ватажок ЛНР Плотницкий поступово позбавляється від всіх, з ким колись будував "республіку".

"Загалом, усі, хто хотів Сталіна, можуть радіти. У Луганську тепер все, як замовляли - злидні і репресії. Ціла алея мертвих ворогів народу вже є - Бетмен, Дрьомов, Мозговий, Іщенко, Ципкалов і купа всяких козачків з Ровеньків і Антрацита , яких перевалили в ході розбірок за вугілля. Сподіваюся, народ задоволений. Скоро в газетах друкуватимуть заклики "Розстріляти як скажених собак!". Правда, всі думали, що катувати і страчувати будуть тільки укропів, а укропів-то і немає зовсім. Доводиться через брак їх один одного з вогнеметів спалювати і душити в підвалах. Сталін схвалює. Треба більше пам'ятників ставити", - резюмував Казанський.

Як повідомляв ONLINE.UA,  в ЛНР повісвлся "віце-прем'єр" Геннадій Ципкалов.. Раніше його звинуватили в організації перевороту в ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?