Інцидент з літаком і будинком під Києвом: з'явилося важливе пояснення
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Інцидент з літаком і будинком під Києвом: з'явилося важливе пояснення

Інцидент з літаком і будинком під Києвом: з'явилося важливе пояснення

У мережі з'явилося пояснення випадку з літаком Ан-124 «Руслан», який нібито ледь не врізався у багатоповерхівку міста Буча, під Києвом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Юрія Романенко.

«За останню добу десятки сайтів розігнали новину про те, що Ан-124 ледь не врізався в будинок у Бучі при посадці. Тим часом, Ан-124 сідав як завжди, і нічого небезпечного не було», — запевнив він.

За словами Романенка, він сам бачив, як сідав цей великогабаритний літак, «а за добу перед цим точно по такий самій гліссаді (посадочній траекторії – Ред.) сідав точно такий самий "Руслан" на полосу в Гостомелі».

«Так що мешканці Бучі та Гостомеля ризикують щоденно. Не купляйте квартиру в Бучі, тут будь-якого моменту може впасти літак на голову. А ще тут землетруси. Купляйте нерухомість у Броварах або в Конча-Заспі», — з сарказмом додав він.

Крім того, блогер опублікував фото, на якому літак, що начебто ледь не врізався в будинок, «рішуче йде на той самий будинок, аби в нього як завжди врізатись».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі було опубліковано відео, зняте з безпілотників, на якому показано найбільший в світі український літак Ан-225 "Мрія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?