Розкрита нова хитрість Путіна в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Розкрита нова хитрість Путіна в Україні

Розкрита нова хитрість Путіна в Україні
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін

, користуючись більшою, ніж України, відомістю Росії, намагається показати усьому світу готовність Москви до конструктива і наблизити ставлення до Кремля, прийняте у часи двополярного світу.


Таку думку у статті для ONLINE.UA висловив політичний експерт Євген Магда.

«РФ сьогодні намагається постати у очах світового співтовариства якщо не білою та пухнастою, то досить конструктивною, звідси і здавалося б абсудрні для мільйонів українських громадян заяви офіційних представників Росії про непричетність до бойових дій на Донбасі та готовність стати посередником у перемовинах України з сепаратистами», - підкреслив він.

Магда зазначив також, що «протистояння з Росією дозволило Україні накопичити унікальний досвід, який може бути цікавий багатьом європейським країнам».

Цей інтерес пояснюється однією простою причиною: «мета Кремля є не лише встановлення контролю над нашою країною, а ще й послаблення, а то й розпад Європейського Союзу, здатний наблизити міжнародні відносини до звичного для Москви формату біполярного світу».

«Росія у світі відома краще, ніж Україна, і користується цим максимально активно. У Кремлі розуміють, що лідерство у інформаційній сфері потрібно нарощувати, і це навіть важливіше, аніж поставки зброї та бойової техніки сепаратистам на Донбасі», - резюмував експерт.


Повний текст статті читайте на ONLINE.UA: Затишшя перед бурею: Путін взяв небезпечну паузу в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?