Деканоїдзе розкрила нові подробиці вбивства полицейського в Дніпрі: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Деканоїдзе розкрила нові подробиці вбивства полицейського в Дніпрі: опубліковано відео

Деканоїдзе розкрила нові подробиці вбивства полицейського в Дніпрі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Внаслідок нападу на поліцейських в Дніпрі, де одного патрульного було вбито, а інший отримав важкі поранення, загинув 27-річний правоохоронець, у якого залишилася трирічна донька.

Про це розповіла голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе, передає ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

За її словами, автомобіль вбивці патрульного було зупинено після проїзду на червоне світло, і водій просив не перевіряти його документи і відпустити.

У свою чергу, поліцейські відмовились і почали перевіряти затриманого.

"В цей час злочинець виходить з машини і приставляє пістолета, з'ясовуємо який це пістолет, і стріляє в патрульного. Після цього він стріляє вже в напарницю, це Макаренко Ольга", - повідомила вона.


У пораненої патрульної куля зачепила легеню, печінку і ногу.


Деканоїдзе зазначила, що зараз проводяться експертизи щодо зброї та перевіряється інформація про те, що вбивця заволодів пістолетом патрульного.

Вона також підтвердила, що підозрюваний – раніше судимий Пугачов Олександр Андрійович, який дійсно є колишнім бійцем батальйону "Торнадо".




Голова Нацполіції підкреслила, що водій мікроавтобусу, який проїжджав повз місце злочину, намагався блокувати машину злочинця, але той погрожував йому зброєю і після цього втік.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у мережі з'явилося відео нападу на поліцейських у Дніпрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?