Самогубство в ЛНР: стала відома страшна деталь
Категорія
Події
Дата публікації

Самогубство в ЛНР: стала відома страшна деталь

Самогубство в ЛНР: стала відома страшна деталь
Джерело:  online.ua

Перед тим, як сталося загадкове  самогубство колишнього "прем'єра" ЛНР Геннадія Ципкалова, його сильно побили на допиті.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InformNapalm.


Волонтери відзначають, що інформація про побиття прийшла від інформаторів в Луганській області. "Цікава деталь: повішеного "колишнього голову ради міністрів ЛНР" Геннадія Ципкалова перед тим, як "він" вирішив здійснити таке сумне самогубство, на допиті не просто побили, йому вибили око", - йдеться в повідомленні.


"Це, звичайно, незначна деталь, але кожному "міністру" і небажаному комбату, залученому в проект "Новоросія", треба бути готовим до звірячої "прелюдії" перед фізичним знищенням від рук колишніх товаришів. Думаю, що їм краще носити в кишені гранату без чеки або ампулу з ціанідом за щокою на випадок такої ситуації...", - також зазначили в InformNapalm.


Нагадаємо, 20 вересня  ватажок ЛНР Ігор Плотницький заявив про припинення спроби перевороту в "республіці".


Пізніше стало відомо, що  Геннадій Ципкалов, який був одним із затриманих бойовиків у справі про спробу "перевороту" в ЛНР, наклав на себе руки.


Як повідомляв ONLINE.UA, один з ідеологів "Новоросії" Анатолій Несміян вважає, що  Геннадія Ципкалова вбили, оскільки він знав про масштабні розкрадання власності окупаційною "владою" ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?