Вбивцю поліцейських в Дніпрі затримано: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивцю поліцейських в Дніпрі затримано: з'явилися фото

Вбивцю поліцейських в Дніпрі затримано: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Підозрюваний у вбивстві двох патрульних поліцейських в Дніпрі  затриманий на території місцевої лікарні імені Мечникова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter «Типичный Днепр».

«Злочинець затриманий у Мечникова з пораненням», - йдеться у повідомленні.

Також було опубліковано і фото затриманого в наручниках. На тілі чоловіка з голим торсом жодних поранень на поданих фото видно не було.


Інформацію про затримання вбивці у своєму Facebook підтвердив і голова МВС  Арсен Аваков, який повідомив деякі нові подробиці справи.


"Покидька, котрий вбив поліцейських, затримано. Поліцейська перед загибеллю вистрілила і влучила. Підозрюваного оперують в одній з лікарень Дніпра", - написав він.


Зазначимо, що лікарня імені Мечникова є однією з найбільш відомих лікарняних закладів країни, медики якої багато разів рятували життя поранених бійців із зони АТО.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  поліцейський спецназ влаштував штурм квартири підозрюваного у вбивстві патрульних, однак його самого там не було.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?