США визнали путінську Росію варваром
Категорія
Світ
Дата публікації

США визнали путінську Росію варваром

США визнали путінську Росію варваром
Джерело:  Reuters

Постійний представник США в Організації Об'єднаних Націй Саманта Пауер назвала дії очолюваної президентом  Володимиром Путіним  Росії в Сирії "варварством".


Про це повідомляє вона заявила на засіданні Ради безпеки ООН, ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


За інформацією ТАСС, Пауер також заявила про готовність США продовжувати працювати над врегулюванням ситуації в Сирії і відновленням режиму припинення вогню, проте, головна роль в цьому процесі відводиться Росії.


Представник США при ООН вважає, що якщо Росія буде "налаштована на продовження війни", врегулювати конфлікт в Сирії не вдасться.


"США звинуватили РФ у «варварських» діях, а Великобританія - у військових злочинах", - йдеться в повідомленні Facebook ІнфоВойск України.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  з'явилися нові фото і відео, які доводять присутність російської військової техніки на території Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?