До Києва приїхав знаменитий Нік Вуйчич: з'явилися яскраві фото
Категорія
Україна
Дата публікації

До Києва приїхав знаменитий Нік Вуйчич: з'явилися яскраві фото

До Києва приїхав знаменитий Нік Вуйчич: з'явилися яскраві фото
Джерело:  online.ua

У Києві пройшов благодійний обід, на якому був присутній легендарний мотиваційний тренер  Нік Вуйчич.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря мера Києва Віталія Кличка Оксани Зінов'євої.


"Все, що ми робимо залежить від нашого ставлення до життя. В кінці шляху ти не забереш з собою свої гроші. Треба бути щедрою людиною, яка живе не тільки для себе", - процитувала Зінов'єва слова Вуйчича.


"Всі вишикувалися обніматися з Ніком Вуйчичем. Заряд сили характеру і неймовірного позитиву", - також додає прес-секретар міського голови Києва, який також був присутній на заході.


Відзначимо, що австралієць народився з патологією, через яку у нього немає ні рук, ні ніг. До 34 років він став мотиваційним оратором, знайшовши в собі сили зруйнувати внутрішні кордони і упередження суспільства.


Як повідомляв ONLINE.UA, в минулий раз  Нік Вуйчич приїжджав до Києва в квітні для виступу в НСК "Олімпійський", після чого виступив ще й перед бійцями АТО.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?