Росія зробила гучну заяву по війні в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія зробила гучну заяву по війні в Сирії

Росія зробила гучну заяву по війні в Сирії
Джерело:  РІА Новини

Постійний представник Росії в Організації Об'єднаних Націй Віталій Чуркін у відповідь на слова своєї американської колеги  Саманти Пауер про варварські дії РФ в Сирії  заявив, що врегулювання конфлікту в Сирії стало майже неможливим завданням.


Про це він заявив на засіданні Ради Безпеки ООН, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".


"На території Сирії орудують сотні озброєних угруповань. Територію країни бомблять всі, кому не лінь. Повернення Сирії до миру стало майже неможливим завданням", - сказав Чуркін.


Нагадаємо, раніше на засіданні Радбезу ООН Саманта Пауер сказала, що головна роль в процесі відновлення режиму припинення вогню в Сирії лежить на РФ. Так, представники США звинуватили Росію в варварських діях, а Великобританія, - у військових злочинах.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  з'явилися нові фото і відео, які доводять присутність російської військової техніки на території Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?