Вбивство в Дніпрі: поліцейські звернулися до українців
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство в Дніпрі: поліцейські звернулися до українців

Вбивство в Дніпрі: поліцейські звернулися до українців

Після  вбивства патрульних в Дніпрі, поліція звернулася до українців із закликам підтримати правоохоронців, які щодня ризикують своїм життям.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Патрульної поліції України.
"Закликаємо українців підтримати патрульних поліцейських. Кожен українець повинен зрозуміти, наскільки складною є робота патрульних поліцейських, усвідомити, що вони щодня ризикують своїми життями. Ми повинні в них повірити, щоб вони відчули, що за ними стоїть велика сила нашої держави і суспільства!" , - йдеться в повідомленні.
У поліції також заявили, що подбають про дітей загиблих патрульних.
"Загиблі інспектори патрульної поліції Дніпра - Артем Кутушев і Макаренко Ольга - були дисциплінованими і професійними патрульними. У Артема залишилася дочка, якій сьогодні виповнилося 3 роки. У Ольги залишилося 2 дітей. Національна поліція докладе всіх зусиль, щоб діти наших бійців ніколи ні в чому не мали потреби", - відзначили в поліції.
Відзначається, що за хвилину до розстрілу патрульні не злякались - перевірили документи підозрюваного і хотіли перевірити його особу по базі.
"Для них важливо відчути, що вони гідні бути патрульними поліцейськими, і це відчуття має йти від вас. Звертаємося до кожного інспектора патрульної поліції: ви сміливі і чесні, і ми разом з вами!", - додали в поліції.
Нагадаємо,  підозрюваний у вбивстві поліцейських був затриманий. Його прооперували, оскільки він був поранений.  Патрульний встиг вистрілити в нього, проте в поліції відзначили, що не можуть це стверджувати остаточно поки тривають слідчі дії.
Як повідомляв ONLINE.UA,  користувачі мережі висловилися в підтримку патрульних Артема Кутушева і Ольги Макаренко, яких застрелив в Дніпрі колишній боєць "Торнадо" Олександр Пугачов.
Всі  подробиці вбивства патрульних в Дніпрі читайте на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?