Порошенко навів докази того, що Путін бреше
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко навів докази того, що Путін бреше

Порошенко навів докази того, що Путін бреше
Джерело:  CNN

Президент Петро Порошенко

 заявив, що Україна має конкретні докази того, що президент Росії Володимир Путін бреше про відсутність російських військових на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.


В інтерв'ю американському телеканалу Порошенко розповів, що з 2014 року є конкретні докази присутності російської армії на Донбасі, а зараз на окупованій Росією території України розміщено безліч російської зброї.


"У серпні 2014 року до нас в полон потрапили 22 російських солдата. Їх рідні звернулися до мене як до президента України, щоб я повернув їх додому. І РФ не відповіла, яким чином вони потрапили в Україну. Єдине, що сказали в РФ: "вони загубилися"... Так, і проникли на 72 км вглиб, вбиваючи моїх співгромадян і солдатів. І у нас є відео, на яких вони самі це визнають. У 2015 році було безліч подібних інцидентів. У цьому ж році тільки на окупованій частині моєї країни зафіксовано 700 російських танків, 1250 артилерійських систем, більше 1000 бронемашин, понад 300 ракетних систем", - заявив президент.


"Росія живе в паралельній реальності. Брехня - це козирна карта Путіна", - підкреслив Порошенко.


Президент також додав, що західна коаліція робить помилку, намагаючись домовитися з Росією з питань врегулювання ситуації в Сирії.


Як повідомляв ONLINE.UA, постійний представник США в Організації Об'єднаних Націй

Саманта Пауер назвала дії Росії в Сирії "варварством"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?