У Швеції невідомі відкрили стрілянину, є постраждалі: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Швеції невідомі відкрили стрілянину, є постраждалі: опубліковані фото

У Швеції невідомі відкрили стрілянину, є постраждалі: опубліковані фото
Джерело:  rt.com

На півдні шведського міста Мальме невідомі відкрили стрілянину з вікна автомобіля, в результаті чого щонайменше чотири людини отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на RT.
Як передає місцеве видання Aftonbladet зі слів очевидців, вогонь був відкритий на ходу з вікна Audi поруч зі стадіоном, де увечері 25 вересня проходив футбольний матч. Нападників було четверо, у одного з них в руках була автоматична зброя. Нападники зробили близько 20 пострілів.
В результаті нападу були поранені щонайменше чотири людини. Один з постраждалих імовірно був поранений в голову.
За інформацією поліції, підозрювані могли втекти на двох мопедах, проводиться спецоперація по затриманню злочинців. Згідно з повідомленням місцевого телеканалу, через годину після того, як сталася стрілянина, в цьому ж районі Мальме прогримів потужний вибух. Однак офіційного підтвердження інформації про вибух поки немає.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в США в місті Балтимор невідомі відкрили стрілянину, в результаті чого вісім чоловік, серед яких 3-річна дівчинка, отримали поранення.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?