Вбивця поліцейських в Дніпрі спантеличив своєю заявою
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивця поліцейських в Дніпрі спантеличив своєю заявою

Вбивця поліцейських в Дніпрі спантеличив своєю заявою
Джерело:  Прес-служба МВС

Затриманий за підозрою у вбивстві двох патрульних поліцейських в Дніпрі

 заявив, що не визнає свою провину і його прізвище - не Пугачов.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням прес-службу Міністерства внутрішніх справ.


"Свою провину він не визнає і відзначає, що Пугачов - не його прізвище", - сказав перший заступник голови Нацполіції Вадим Троян.
Як відомо, 25 вересня в Дніпрі були вбиті двоє патрульних поліцейських - Ольга Макаренко і Артем Кутушев. Підозрюваний - нібито уродженець РФ, колишній службовець спецроти МВС "Торнадо" Олександр Пугачов.
За даними МВС, він більше року перебував у розшуку за кількома статтями - ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації) та ч. 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом).
Нагадаємо, затриманий за підозрою у вбивстві двох патрульних поліцейських в Дніпрі колишній боєць "Торнадо" Олександр  Пугачов сам звернувся за медичною допомогою в лікарню Мечникова. Повідомлялося, що загиблий  патрульний Артем Кутушев встиг вистрілити в Пугачова.
Як повідомляв ONLINE.UA, після вбивства патрульних в Дніпрі,  поліція звернулася до українців із закликам підтримати правоохоронців, які щодня ризикують своїм життям.
Всі  подробиці вбивства патрульних в Дніпрі читайте на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?