У Раді знайшли аналог одіозного українського сепаратиста
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді знайшли аналог одіозного українського сепаратиста

У Раді знайшли аналог одіозного українського сепаратиста
Джерело:  online.ua

Народний депутат Верховної Ради Євген Мураєв грає в парламенті роль одіозного Олега Царьова, якого ще не приперли до стінки.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив відомий блогер Сергій Іванов.
«Природно, мені не подобаються політики, які зібралися в "Бл*дській ложі" (так я це місце назвав). На балкон у Верховній Раді виходиш, а Оппоблок - прямо під тобою. Маса людей мені там не подобається», - зізнався він.
Також Іванов прокоментував особистість народного депутата Євгена Мураєва, який був членом Партії регіонів і Опозиційного блоку, але покинув обидві цих політсили, а раніше зізнався, що допомагав втекти екс-прем'єру Миколі Азарову.
«Євген Мураєв - це взагалі мразь кончена. Я розумію, що в кремлівській виставі він грає роль Царьова (екс-депутат Партії регіонів, який втік до Росії, а пізніше відкрито виступив на боці сепаратистів), якого ще не взяли за яйця. Проте мені він дуже неприємний», - додав блогер.


Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA - Лещенко перетворився на ксерокопію тих, з ким він воював - Сергій Іванов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?