Нові бої в зоні АТО: журналіст повідомив про втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Нові бої в зоні АТО: журналіст повідомив про втрати

Нові бої в зоні АТО: журналіст повідомив про втрати
Джерело:  online.ua

У Зайцевому на Донбасі бойовики обстріляли позиції сил АТО з мінометів, в результаті чого один військовослужбовець загинув і двоє отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського журналіста Романа Бочкали.
"У Зайцевому хлопці приходять до тями після вчорашніх втрат. Нарешті вийшли на зв'язок. Міна 120 мм прилетіла прямо в позицію. Один боєць загинув на місці, двоє поранені. Один з них досить важкий", - написав журналіст.
Ще один боєць отримав контузію.
"Ще й Миколаїча контузило... Він від госпіталізації відмовився", - уточнив Бочкала.
За його словами, в тому підрозділі, який потрапив під обстріл, було 22 людини, а залишилося тільки 6.
"Добре пам'ятаю те місце. Зупинявся там, коли місяць тому був у хлопців. Не стану називати підрозділ, тому що далі будуть цифри. Хлопці воюють вже півроку. У підрозділі було 22 людини. Залишилося 6. Решта - загинули або виведені з ладу в силу поранень. Це я до того, що війна нікуди не поділася. Вона триває і методично забирає життя наших воїнів. Не забуваємо про них!", - підкреслив журналіст.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив, що Україна повинна першою відвести озброєння на трьох ділянках Донецької і Луганської областей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?