Лещенко показав квартиру, в якій зараз живе: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Лещенко показав квартиру, в якій зараз живе: опубліковано відео

Лещенко показав квартиру, в якій зараз живе: опубліковано відео
Джерело:  ТСН

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко, який став героєм скандалу з купівлею дорогої квартири в центрі Києва, показав, де він зараз живе.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сюжет ТСН.
Лещенко готовий був показати журналістам свою нову скандальну квартиру, але не пустив виконроб, сказавши, що тільки поклали нову плитку. Тому нардеп розповів, що зараз він живе зі своєю коханою Настею Топольського в орендованій квартирі. Разом пара - чотири місяці, і кажуть, що платять за житло разом.
Пара розповіла, що вони познайомилися в Києві на вечірці.
"Потисли один одному руки і розійшлися. Намагалася додати його в друзі в Facebook - не вийшло. Я йому написала повідомлення, який він популярний, що навіть в друзі не можна додатися. І так почали спілкуватися. Ми говорили в основному про музику", - згадує Настя.
Лещенко переїхав в квартиру, яку знімає Топольська. На питання, чому не запросив в свій будинок, відповів:
"Тому що нам потрібно мати велику площу, яка дозволяє жити тут не тільки нам удвох, але і Уляні (дочка Топольської від першого шлюбу - ред.)", - сказав нардеп.
Топольська розповіла про перший скандал в сім'ї, який стався, коли Лещенко повернувся ввечері додому після оголошення результатів перевірки НАБУ щодо купівлі нової квартири.
"Він залипнув в Інтернеті. І в якийсь момент я зловила себе на думці, що такого в нашій родині не буде. Він повинен прийти з роботи і бути вдома, ми повинні розмовляти, повинні проводити час разом. Ніяких ноутбуків, ніяких справ, нічого не повинно бути, крім сім'ї", - сказала вона.
Лещенко додав, що весілля буде "за найвищими стандартами".
"У нас є певні глобальні плани, але... Потрібно віддати борг за квартиру. Потім її відремонтувати. Переїхати туди жити", - розповіла кохана нардепа, додавши, що борг за квартиру віддаватиме вона.
Лещенко в свою чергу не захотів пояснити, як засновниця "Української правди" Олена Притула погодилася позичити $140 тисяч.
"Я не хочу ці деталі обговорювати. На ці питання вже дали відповідь всі правоохоронні органи. Притула - близька людина. До мене особисто. Вона близька до Насті. З Оленою Притулою ми пережили багато складних випробувань в житті, починаючи з 2000 року. У нас немає відносин, знаєте, бізнесмен або там політик. У нас відносини фактично як в колі сімейному", - сказав нардеп.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Лещенко визнав, що тримав особисті кошти на депозитному рахунку матері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?