Вбивство поліцейських: мер Дніпра поділився особистим і пообіцяв нагороду водієві-герою
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство поліцейських: мер Дніпра поділився особистим і пообіцяв нагороду водієві-герою

Вбивство поліцейських: мер Дніпра поділився особистим і пообіцяв нагороду водієві-герою

Після убивства патрульних поліцейських в Дніпрі мер міста Борис Філатов поділився своїми особистими враженнями про їхню роботу і зібрався нагородити водія, який намагався затримати вбивцю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook градоначальника.
«З того моменту, коли сталася ця жахлива трагедія, я був щопівгодини з усіма силовиками на зв'язку. Оля Макаренко вмирала буквально у мене в телефоні. До останньої хвилини ми всі були впевнені, що її вдасться врятувати. Їй перелили 2 літри крові і якби не куля, яка засіла в хребті...», - розповів він.
Філатов додав, що «особисто був присутній при штурмі квартири злочинця».
«Там були всі силовики. І начальники, до речі, не ховалися за спинами підлеглих. Хлопці запускали в квартиру дрон, готували газ, світлошумові гранати і кішки проти розтяжок. Але злочинець встиг піти раніше на 40 хвилин. І його взяли вже потім - в лікарні, куди він звернувся за допомогою в результаті поранення, яке йому завдали поліцейські», - нагадав він.
Мер Дніпра зазначив, що має намір вручити водієві, який намагався затримати вбивцю поліцейських на парковці, блокуючи його виїзд своїм мікроавтобусом.
«О 14:00 нагороджую Валерія Миколайовича Тимонина медаллю "Захисник міста". Місто повинно знати своїх героїв. Так буває, що вони можуть бути поруч. За кермом маршрутного таксі», - заявив градоначальник.
Крім того, Філатов опублікував пост з «дуже особистими» роздумами про нову поліцію.
«Ви думаєте, що я завжди задоволений їх роботою? Бували ситуації, коли доводилося скаржитися на них особисто міністру МВС. Коли вони вибішували своїми дурними причіпками до комунальників, які ремонтують дороги. Коли закривали і продовжують закривати очі на відвертих м****ів з влади, які паркують свої авто на тротуарах», - зізнався мер.
За його словами, він не раз лякав поліцейських «припиненням міського фінансування, щоб краще працювали, а менше вухами плескали».
«Але я ніколи не дозволю собі нахамити поліцейському. Я ні в якому разі не маю права давати їм команди. Мені дозволено тільки просити. І ви не дочекаєтеся від мене в їхній бік гидот і публічної критики», - резюмував Філатов.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про покарання, яке загрожує підозрюваному у вбивстві двох поліцейських в Дніпрі.
Усі подробиці вбивства патрульних поліцейських в Дніпрі читайте на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?