Для кримської "Няші" знайшли посаду в путінській Думі
Категорія
Світ
Дата публікації

Для кримської "Няші" знайшли посаду в путінській Думі

Для кримської "Няші" знайшли посаду в путінській Думі
Джерело:  РБК

Колишня "прокурор" окупованого Росією Криму, а нині незаконно обраний "депутат" Держдуми РФ Наталя Поклонська отримала нову посаду: тепер вона буде курирувати комісію з контролю за достовірністю декларування доходів депутатів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
У новообраній Держдумі 7-го скликання буде створено 26 комітетів, половину з яких очолять представники пропутінської "Єдиної Росії", за списками якої і пройшла кримська "няша".
На думку єдиноросів, Поклонська - "професіонал з бездоганною репутацією".
Як повідомляв ONLINE.UA, вибори в Держдуму Росії відбулися 18 вересня. Крім Поклонської, в Держдуму від "Єдиної Росії" пройшов одіозний борець з бездуховністю Віталій Мілонов, який відзначився боротьбою з ЛГБТ. Крім того, він виступав ініціатором заборони фото і відеозйомки в метро, ​​заборонив викладання теорії Дарвіна в російських школах, був автором законопроекту, що забороняє прогулянки в купальниках і з голим торсом в громадських місцях Санкт-Петербурга.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?