Бойовики ДНР вирішили обхитрити українських військових: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР вирішили обхитрити українських військових: з'явилися подробиці

Бойовики ДНР вирішили обхитрити українських військових: з'явилися подробиці

Бойовики ДНР, намагаючись ввести в оману українських військових, за вказівкою російських кураторів створюють безліч помилкових позицій бойової техніки.
Про це повідомив народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Одночасно в ряді «підрозділів окремого корпусу «Донецьк» («1-й Армійський корпус ДНР») почали в масовому порядку виготовляти з деревини та металу макети бойової техніки, на ряді ділянок у другому ешелоні російсько-терористичних військ фіксується створення помилкових позицій бойової техніки», - йдеться в повідомленні.
За даними волонтерів, «за вказівкою російських кураторів таким чином проводиться масована кампанія з «дезінформації розвідки ЗСУ».
Крім того, Тимчук додав, що бойовики ДНР ведуть масштабну «модернізацію озброєнь і військової техніки».
«Так, в окремому танковому батальйоні «Дизель» бойовики і російські фахівці активно модернізують танки типу Т-72А, встановлюючи комплекти динамічного захисту «Контакт-1» (ці комплекти застарілого динамічного захисту завезені в великій кількості з РФ)», - йдеться в повідомленні.
Також стало відомо, що в «мотострілкових підрозділах» ДНР на бронетехніку прикріплюються кустарно виготовлені протикумулятивні екрани (грати»).
Як повідомляв ONLINE.UA, в понеділок, 26 вересня стало відомо про нові втрати в рядах українських військових, незважаючи на оголошене перемир'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?