У Порошенка показали, чим збираються годувати українських солдатів: опубліковані фото
Категорія
Культура
Дата публікації

У Порошенка показали, чим збираються годувати українських солдатів: опубліковані фото

У Порошенка показали, чим збираються годувати українських солдатів: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Позаштатний радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков показав списки страв для ЗСУ, серед яких борщ, каші з м'ясом, рагу і різноманітні супи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бірюкова.
"Новий сухий пайок ЗСУ. Який не зовсім сухий - там борщ, там інші супи, там каші з м'ясом, там рагу зі свининою в якомусь там соусі", - написав він.
За його словами, за затвердження цього раціону в армії борються вже більше року.
"Ми буцаємося за цей сухпай вже більше року, пробиваючи неймовірний опір як "тилових" щуренят (не стільки Служба тилу, скільки просто - сидять в тилу), так і цивільних саботажників. Особливо "відзначився" Мінфін, ганяє по колу узгодження на цей сухпай вже четвертий місяць", - зазначив Бірюков.
Міноборони виділило гроші на нове харчування для бійців, завтра президент Порошенко повинен буде погоджувати всі питання, що залишилися з Мінфіном, уточнив радник глави держави.
"Сьогодні Степан Полторак підписав технічні умови, це фінальний крок перед купівлею. Гроші на новий сухпай Міністерство оборони вже виділило, перекроївши бюджет і перекроївши витрати. Завтра доля нормального харчування буде вирішуватися в кабінеті Петра Порошенка, куди викликають міністра фінансів для пояснень і підписання узгодження" , - резюмував Бірюков.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Бірюков показав тараканів у солдатській їжі.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?