У Путіна знайшли проблеми: Крим вже не додає ваги
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна знайшли проблеми: Крим вже не додає ваги

У Путіна знайшли проблеми: Крим вже не додає ваги
Джерело:  online.ua

Російський політолог Лілія Шевцова вважає, що Крим вже не служить для легітимізації російської влади, а скоріше, навпаки, стає для президента РФ Володимира Путіна тягарем.
Про це Шевцова сказала в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Для Кремля проблема легітимності стоїть дуже гостро. І це незабаром стане найбільшим викликом для російського самодержавства. Колись Руссо говорив: "Навіть у найсильнішого бракує сили, щоб завжди бути господарем. Якщо він не оверне силу в право, а покору - в обов'язок". Кремль в ситуації вичерпання внутрішніх ресурсів буде змушений відчайдушно шукати нові джерела легітимності", - сказала вона.
"Військовий патріотизм і "кримський консенсус", які були основою для легітимації російської влади, починаючи з 2014 року, поступово вивітрюються", - додала експерт.
Нагадаємо, що Україна не визнає легітимними повноваження більшості обраних 18 вересня депутатів Державної думи РФ, зокрема тих, хто балотувався в Криму.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: У Путіна є головний біль, згода навколо Криму вивітрюється - російський політолог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?