Тимошенко запропонували вибачитися перед українцями за одну людину
Категорія
Політика
Дата публікації

Тимошенко запропонували вибачитися перед українцями за одну людину

Тимошенко запропонували вибачитися перед українцями за одну людину
Джерело:  online.ua

Лідеру партії «Батьківщина», народному депутату Юлії Тимошенко варто було б вибачитися за те, що вона привела в політику Наталію Королевську, вважає відомий блогер Сергій Іванов.
Таку думку він висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Королевська - дендрит (відросток - Ред.) Юлії Тимошенко, за що Тимошенко досі не вибачилася перед українським народом. І Юлія Володимирівна мовчить, і я прекрасно знаю, чому вона мовчить, і це дозволяє мені не любити її ще більше», - підкреслив він.
Також блогер зазначив, що дуже не любить ні Королевську, ні Тимошенко.
«З точки зору динаміки поведінки, я не люблю Юлію Володимирівну Тимошенко. Дуже. Це один з найбільш досвідчених маніпуляторів в історії української політики. Людина, яка забрехалася до такої міри, що вже сам вірить у власну брехню. А якщо не вірить - то тим гірше для неї», -заявив Іванов.


Як відомо, Наталія Королевська прийшла у велику політику в 2006 році і стала народним депутатом Верховної Ради п'ятого та шостого скликання від Блоку Юлії Тимошенко.
Пізніше Королевська змінила своє політичне «забарвлення» і пішла на вибори Ради сьомого скликання на чолі власної партії "Україна - вперед!", яка зазнала поразки і не пройшла в парламент.
На позачергових виборах в 2014 році Королівська виступила вже представником Опозиційного блоку, в складі якого і стала депутатом восьмого скликання.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA - Лещенко перетворився на ксерокопію тих, з ким він воював - Сергій Іванов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?