У справі вбивці поліцейських в Дніпрі спливла скандальна подробиця: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У справі вбивці поліцейських в Дніпрі спливла скандальна подробиця: з'явилися фото

У справі вбивці поліцейських в Дніпрі спливла скандальна подробиця: з'явилися фото

У справі про вбивство патрульних поліцейських в Дніпрі з'явилися нові скандальні подробиці: підозрюваний Олександр Пугачов, який розшукувався за скоєння трьох тяжких злочинів, офіційно отримав статус учасника бойових дій, незважаючи на розшук.
Про це повідомив відомий блогер і волонтер Роман Синіцин, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Як це часто буває в таких випадках - починають вилазити цікавинки. Наприклад, Пугачов отримав УБС (статус учасника бойових дій - Ред.), будучи в розшуку», - написав він.
У той же час Синіцин наперед відкинув можливі заперечення: «менти, не думайте тільки з'їхати на те, що воно (посвідчення - Ред.) підроблене».
«Справжнє. Перевірили. Підписав УБС хтось Небеський. Цілий начальник управління кадрів Дніпропетровської області, до цього начальник кадрової інспекції», - заявив волонтер.
Блогер зазначив також, що, згідно з офіційним сайтом Патрульній поліції України, підполковник Юрій Небеський є членом постійно діючої комісії, яка займається прийомом правоохоронців на роботу.
«Цікаво, а що ще підписав Небеський? Цікаво, а його звільнять за такий факап (помилку - Ред.)? Може, він понесе хоч якусь відповідальність? Цікаво», - резюмував він.
Також Синіцин виклав дві фотографії на підтвердження своїх слів.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах помітили нісенітницю з інформацією про розшук Олександра Пугачова за ряд тяжких злочинів і легальні документи на керування машиною, за кермом якої він був затриманий.
Всі подробиці вбивства патрульних поліцейських в Дніпрі читайте на ONLINE.UA.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?