Грузія зробила жорстку заяву щодо Саакашвілі
Категорія
Світ
Дата публікації

Грузія зробила жорстку заяву щодо Саакашвілі

Грузія зробила жорстку заяву щодо Саакашвілі
Джерело:  interfax.com.ua

Міністр внутрішніх справ Грузії Георгій Мгебрішвілі заявив, що екс-президент країни і нинішній глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі буде заарештований в разі перетинання державного кордону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Нещодавно Саакашвілі повідомив грузинським ЗМІ, що одразу ж після оголошення в ефірі телекомпанії "Руставі 2" результатів екзит-полу на парламентських виборах він прибуде до Грузії, а за кілька днів до виборів відкриє свій штаб в Туреччині на кордоні з республікою.
Дружина одеського губернатора Сандра Руловс, яка балотується в мажоритарні депутати від Зугдідського району, майже на всіх зустрічах зі своїми прихильниками заявляє, що "повернення Михайла в Грузію неминуче".
Глава грузинського МЗС Мгебрішвілі в свою чергу заявив, що екс-президент буде затриманий у разі появи в Грузії, адже він оголошений в розшук за скоєні злочини.
"Поліція щодо Саакашвілі, якщо він перетне грузинський кордон, діятие виключно в рамках чинного законодавства. Він буде затриманий", - сказав міністр.
Нагадаємо, парламентські вибори пройдуть в Грузії 8 жовтня.
Як повідомляв ONLINE.UA, Саакашвілі назвав українських народних депутатів, які подали проти нього заяву в генеральну прокуратуру, "убозтвом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?