У Києві невідомі влаштували стрілянину і викрали мільйони гривень
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві невідомі влаштували стрілянину і викрали мільйони гривень

У Києві невідомі влаштували стрілянину і викрали мільйони гривень

У Деснянському районі Києва вранці 26 вересня було скоєно збройний напад на жителя столиці: вистріливши людині в ногу, злочинці забрали у нього сумку з великою сумою грошей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.
«Подія трапилася вранці на вулиці Лиськівська. Двоє невідомих вистрілили в ногу 25-річному місцевому жителю та відібрали сумку, в якій, за його словами, було 365 тисяч доларів США (понад 9 мільйонів гривень - Ред.)», - розповіли в поліції.
На місце нападу виїхала слідчо-оперативна група поліції, яка проводить слідчі дії: огляд місця події, опитування свідків і очевидців, установка прикмет людей, причетних до цього злочину.
Попередньо встановлено, що 25-річний чоловік вийшов з під'їзду свого будинку, і на нього напали двоє невідомих, один з яких вистрілив йому в ногу.
«Після цього нападники відібрали сумку з грошима і втекли в невідомому напрямку. Лікарі надали медичну допомогу чоловікові на місці події», - йдеться в повідомленні.
Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом розбійного нападу, правоохоронці встановлюють вид використаної зброї та намагаються встановити і затримати підозрюваних.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в Дніпрі колишній спецназівець батальйону «Торнадо» застрелив двох поліцейських, намагаючись уникнути затримання.
Також нагадаємо, що раніше в Київській області був застрелений бізнесмен, директор великого підприємства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?