США жорстко проїхалися по Росії: в мережі з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

США жорстко проїхалися по Росії: в мережі з'явилося відео

США жорстко проїхалися по Росії: в мережі з'явилося відео

У мережі з'явилося відео виступу постійного представника США в Організації Об'єднаних Націй Саманти Пауер, яка назвала дії Росії в Сирії "варварством".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Facebook Час Time.
"Те, що Росія підтримує і робить - це не боротьба з тероризмом, це варварство!", - сказала Пауер на екстреному засіданні Ради безпеки ООН щодо подій в Алеппо.
Пауер також заявила про готовність США продовжувати працювати над врегулюванням ситуації в Сирії і відновленням режиму припинення вогню, проте, головна роль в цьому процесі відводиться Росії.
"Росія і Ассад, за деякими даними, завдали більше 150 авіаударів протягом останніх 72 годин, в результаті яких були вбиті щонайменше 139 осіб, сотні - поранені... У чому ви можете бути впевнені, так в тому, що Росія ні сьогодні, ні в будь-який інший день не візьме відповідальність за свої дії. У чому ви можете бути впевнені, так в тому, що Росія ніколи не говоритиме правду", - зазначила постпред США в ООН.
Представник США при ООН вважає, що якщо Росія буде "налаштована на продовження війни", врегулювати конфлікт в Сирії не вдасться.


Як повідомляв ONLINE.UA, постійний представник Росії в ООН Віталій Чуркін у відповідь на слова своєї американської колеги Саманти Пауер заявив, що врегулювання конфлікту в Сирії стало майже неможливим завданням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?