Стало відомо про роль Джонні Деппа в конфлікті Пітта і Джолі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо про роль Джонні Деппа в конфлікті Пітта і Джолі

Стало відомо про роль Джонні Деппа в конфлікті Пітта і Джолі
Джерело:  The Sun

Голлівудський актор Джонні Депп, який нещодавно зі скандалом розлучився з Ембер Херд, всіляко підтримує Анджеліну Джолі, яка наразі переживає шлюборозлучний процес з Бредом Піттом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.
Джерела, близькі до актриси, розповіли виданню, що Депп і Джолі зблизилися ще під час зйомок у фільмі "Турист" і з тих пір підтримують хороші відносини.
"Джонні завжди був кумиром Анджеліни, задовго до того, як вони зустрілися на зйомках. На майданчику вони швидко знайшли спільну мову. Після зйомок Депп і Джолі продовжили спілкуватися, а коли Джонні розлучився з Ембер, Анджеліна дуже його підтримала. Він, в свою чергу , теж одразу зв'язався з Енджі, коли трапилася вся ця історія з Бредом. Джонні і Анджеліна в останні дні постійно на зв'язку", - розповідає інсайдер.
Саме він і порадив актрисі найняти адвоката Лауру Вассер, яка вела його шлюборозлучний процес з Ембер.
У свою чергу, Бред Пітт теж уже визначився з вибором адвоката, який представлятиме його інтереси в суді. Ним став Ленс Шпігель, який свого часу допоміг розлучитися Майклу Джексону, Чарлі Шину і Єві Лонгорії.
Тим часом, Анджеліна Джолі орендувала котедж в Малібу, куди переїхала разом з дітьми.
А Бред Пітт, обвинувачений у жорстокому поводженні з дітьми, переживає через розлучення і готовий пройти лікування, щоб позбутися тяги до алкоголю і наркотиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?