У Росії пояснили, через що варто турбуватися Путіну
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії пояснили, через що варто турбуватися Путіну

У Росії пояснили, через що варто турбуватися Путіну
Джерело:  online.ua

Російський політолог Лілія Шевцова вважає, що президенту РФ Володимиру Путіну через низьку підтримку його партії "Єдина Росія" на виборах до Держдуми варто турбуватися щодо результатів майбутніх президентських виборів.
Про це Шевцова розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Навіть цілком лояльні до влади спостерігачі сьогодні роблять висновок про "неповну" легітимацію нової Думи. А якщо тільки 15% виборців підтримало партію Путіна, то яка може бути його реальна підтримка в ході майбутніх президентських виборів?", - сказала політолог.
Вона впевнена, що Путін переможе, однак на цьому етапі, на її думку, йому доведеться глибоко задуматися про те, як забезпечити собі фіктивну перемогу.
"Безперечно - Путін переможе. Але чого коштуватиме його перемога, і наскільки вона буде стійкою? Думаю, що ці питання - головний біль Кремля", - підкреслила Шевцова.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: У Путіна є головний біль, згода навколо Криму вивітрюється - російський політолог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?