Розборки в ЛНР: ЗМІ пишуть про затримання "екс-глави парламенту", сам він спростовує
Категорія
Події
Дата публікації

Розборки в ЛНР: ЗМІ пишуть про затримання "екс-глави парламенту", сам він спростовує

Розборки в ЛНР: ЗМІ пишуть про затримання "екс-глави парламенту", сам він спростовує
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася інформація про чергові розбірки серед ватажків ЛНР після спроби "перевороту": цього разу об'єктом став екс-глава «парламенту» луганських бойовиків Олексій Карякін.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Так днями «прокуратура» бойовиків оголосила Карякіна в розшук за звинуваченням в "посяганні на життя співробітника правоохоронного органу і військовослужбовця, умисному пошкодженні чужого майна", а також у незаконному використанні зброї та боєприпасів, повідомляє dialog.ua.
За даними соцмереж, рішення про переслідування Карякіна було прийнято ватажком ЛНР Ігорем Плотницьким після спроби так званого «держперевороту».


Олексій Карякін
Як написав у своєму Facebook блогер Іван Жеведь, «є інформація, що і Карякін затриманий "фсбшниками" в Ростові-на-Дону...».


Також він опублікував скріншот електронного листування Карякіна і Геннадія Ципкалова, який нібито скоїв «самогубство, побоюючись за своє життя».


Тим часом сам Карякін на своїй сторінці "Вконтакте" спростував своє затримання і запевнив, що він не втік, а "тимчасово переселився".


Як відомо, в 2014 році Карякін був одним з учасників антиукраїнських акцій в Стаханові, а пізніше перебрався до Луганська, де штурмував будівлю СБУ.
18 травня 2014 року він був обраний главою "парламенту" ЛНР, а 25 березня 2016 року його відправили у відставку.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про те, що бойовики ЛНР жорстоко закатували одного з ватажків «народної міліції» Віталія Кисельова, відомого на прізвисько «Комуніст», якого також запідозрили в спробі «перевороту».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?