Українські військові оцінили новий сухпайок: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Українські військові оцінили новий сухпайок: опубліковано відео

Українські військові оцінили новий сухпайок: опубліковано відео

Українські військовослужбовці Збройних сил України оцінили новий сухий пайок для армії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, розміщене інструктором Марією Звіробій в Facebook.
"Шкода, запах передати не можна ...це ж боооорщик, а ми вже голодні були. Упаковочка суперська, в цілях експерименту хлопці по ній стрибали, а їй хоч би що, овочеве рагу навіть не пом'ялося", - написала Звіробій.
На відео показано розпакування військовими борщу з нового набору і реакція на нього.


Міністр оборони Степан Полторак в свою чергу розповів про затверджені технічні умови для харчових наборів нового зразка.
"Зараз до нового раціону польових наборів розроблені 18 страв. Добова калорійність становить 3500 Ккал, а в посиленому варіанті для військовослужбовців в зоні проведення АТО - 4200 Ккал, також в харчові набори для АТО буде додаватися безвогневий нагрівач їжі", - написав він у Facebook.
"Позаду - об'ємна і напружена робота волонтерів, фахівців Центру розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних Сил України, попереду - не менш важливий етап - узгодження цих технічних умов з профільними міністерствами та Кабінетом міністрів України", - додав міністр.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков показав тарганів у солдатській їжі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?