У Путіна зробили дивну заяву про військових США та Обаму: в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зробили дивну заяву про військових США та Обаму: в мережі сміються

У Путіна зробили дивну заяву про військових США та Обаму: в мережі сміються

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров припустив, що американські військові можуть не слухатися президента США Барака Обаму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру".
"Верховний головнокомандувач США Барак Обама підтримував, як мене завжди запевняли, взаємодію з Росією, він це сам підтвердив під час зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним в Китаї", - заявив міністр.
Глава МЗС РФ додав, що Захід на чолі зі Сполученими Штатами не справляється зі своїми зобов'язаннями по боротьбі з ІДІЛ в Сирії.
У той же час він додав, що, незважаючи на ситуацію, що склалася, поки рано ставити хрест на домовленостях Москви і Вашингтона.
У мережі сміються над висловлюваннями Лаврова.
Рву вату кусками: Хто-небудь, пристреліть цю сумну коняку! Зробіть добру справу!
Rayvr Yvfyfv: Рівень рашкінського МЗС. Скоро будуть розповідати про держборг і Йеллоустоун.
Друг твоєї мами: Геополітичні перемоги Росії в 2016 році: 1. Обамі не подали трап; 2. Обаму обізвали сучим сином.
Віктор Русских: Можна подумати, брехливій ​​Рашці хтось вірить, тим більше, цій голові, що говорить.
Алекс Міллер: Країна під санкціями, економіка менше іспанської, ЯО-може бути знищено одним ударом, Росія на 100% залежить від США і Заходу, що він верзе взагалі?
Як повідомляв ONLINE.UA, постійний представник Росії в Організації Об'єднаних Націй Віталій Чуркін заявив, що врегулювання конфлікту в Сирії стало майже неможливим завданням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?