Лікарі розповіли, як лікували вбивцю поліцейських в Дніпрі
Категорія
Події
Дата публікації

Лікарі розповіли, як лікували вбивцю поліцейських в Дніпрі

Лікарі розповіли, як лікували вбивцю поліцейських в Дніпрі
Джерело:  online.ua

Головлікар лікарні ім. Мечникова в Дніпрі Сергій Риженко розповів, як лікували убивцю поліцейських, зазначивши, що після оперативних втручань злочинець перебуває при тямі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook лікаря.
"Немає у медицини вихідних. Сирени. Суєта. Поранений бандит Олександр Пугачов прооперований. Знятий з апарату ШВЛ, у свідомості", - написав Риженко.
За його словами, Олександру Пугачову зробили резекцію тонкого кишечника, перебитого в 4-х місцях, ушивання поранення печінки, витягли 9-тиміліметрову кулю. Операцію проводив професор Олександр Кутовий.
Вбивці патрульних Олександру Пугачову в Дніпрі загрожує довічне ув'язнення.
Як повідомляв ONLINE.UA, близько 10 ранку неділі, 25 вересня, в Дніпрі недалеко від автовокзалу були застрелені двоє патрульних поліцейських - Артем Кутушев і Ольга Макаренко, які зупинили водія, який проїхав на червоне світло для перевірки документів. Підозрюваний у вбивстві - колишній боєць скандально відомої роти "Торнадо" Олександр Пугачов. Він був поранений під час нападу і вже затриманий. 26 вересня в Дніпрі відбулася церемонія прощання з убитими патрульними поліцейськими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?