Порошенко зробив гучну заяву про демобілізацію і контрактників
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив гучну заяву про демобілізацію і контрактників

Порошенко зробив гучну заяву про демобілізацію і контрактників
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко

заявив, що захисники України, мобілізовані під час "шостої хвилі", повернуться додому до кінця жовтня, а на фронті залишаться тільки контрактники.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Порошенка.


"До кінця жовтня в свої будинки і сім'ї повернуться захисники Вітчизни, які були мобілізовані в минулому році протягом так званої "шостої хвилі". Підписав відповідний указ", - зазначив президент.


"Його виконання означатиме ще один крок у переході армії на професійну основу. Як тільки буде звільнений останній з "шостої хвилі", на фронті залишаться тільки контрактники. Призовники за віком, як і тепер, не будуть направлятися в зону АТО", - додав він.


Крім того, він подякував бійцям за внесок в оборону України від агресії Росії.


"Від імені всього українського народу щиро дякую нашим воїнам-героям за видатний внесок в оборону країни від російської агресії", - резюмував глава держави.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше позаштатний радник президента Петра Порошенка

Юрій Бирюков заявив, що в разі різкої ескалації бойових дій на Донбасі не виключено, що в Україні буде оголошено сьому хвилю мобілізації

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?