Французька соратниця Путіна зробила гучну заяву щодо Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Французька соратниця Путіна зробила гучну заяву щодо Криму

Французька соратниця Путіна зробила гучну заяву щодо Криму
Джерело:  РІА Новини

Лідер французької партії "Національний фронт"Марін Ле Пен, відома своїми відверто проросійськими поглядами, заявила, що в разі перемоги на президентських виборах у Франції визнає Крим російським.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"З огляду на історичні реалії, а також вибір, який був ясно виражений в результаті референдуму про приєднання, я в разі свого обрання визнаю Крим російською територією", - заявила Ле Пен.
За її словами, з Росії необхідно якомога швидше зняти санкції, оскільки вони відображаються і на французькій економіці.
"Європейські санкції, блокада або навіть відмови в постачанні "Містралів" Росії - це не тільки суперечить інтересам Франції, а й порушує нашу багатовікову традицію держави, що не рівнялася на інших", - зазначила французький політик.
Нагадаємо, що вибори у Франції відбудуться навесні 2017 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше кандидат в президенти Дональд Трамп заявив, що в разі своєї перемоги на майбутніх виборах в США готовий визнати Крим російським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?