Росія видала нові "дані" щодо загибелі MH17: в соцмережах сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія видала нові "дані" щодо загибелі MH17: в соцмережах сміються

Росія видала нові "дані" щодо загибелі MH17: в соцмережах сміються
Джерело:  online.ua

Повітряно-космічні сили Росії не зафіксували наближення будь-яких повітряних об'єктів зі східних районів Донбасу, окупованих бойовиками так званої ДНР, до малайзійського Boeing 777 рейсу MH17, збитого на сході України в 2014 році, заявив начальник Радіотехнічних військ ВКС РФ Андрій Кобан.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс».
За його словами, розташований в Ростовській області радіолокаційний комплекс "Скеля-Т" не зафіксував наближення будь-яких повітряних об'єктів до Boeing 777 з боку Сніжного, однак зафіксував наявність двох цивільних лайнерів поблизу літака Malaysia Airlines в 2014 році.
Кобан також заявив, що Україна і США не оприлюднили дані космічної зйомки. Він також додав, що технічні можливості російських засобів контролю не дозволяють зробити висновок про те, чи був проведений пуск ракети з територій, що південніше або на захід від точки авіакатастрофи.
При цьому, за його словами, російські ВКС мають у своєму розпорядженні дані про те, що в районі катастрофи Boeing 777 перебували засоби Протиповітряної оборони України.
"Той факт, що Україна досі не оприлюднила інформацію з РЛС, дозволяє припустити, що місце пуску ракети, якщо це був "Бук", було на території, підконтрольній Збройним Силам України", - сказав Кобан.
При цьому офіційний представник Міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков заявив, що Україна не публікує дані про розташування своїх розрахунків зенітно-ракетного комплексу "Бук" і переговори військових диспетчерів в день катастрофи малайзійського Boeing 777.
Водночас заява російських ВКС викликала ряд глузувань в соціальних мережах.
«Дивно те, що іспанський диспетчер знайшовся одразу, а ростовський радар - через 2 роки», - пише в своєму Twitter користувач Гур'янов Сергій.



«Москва представила нову версію #MH17. А що як ніякого Боїнга не було?», - іронізує користувач «Все Плохо».




Mordsgruppe: Це не місце, а стан душі. Торез - це як нірвана, тільки Торез.


Joney M.: Версія з несвіжими трупами знаходить нове життя.


війна и корупція: А що якщо "што?" Це не Царьов, а Олег?


«Міноборони РФ за два дні до голландської доповіді показало радарні дані по MH17. І там ... Не видно нічого. Взагалі нічого», - іронізує користувач Twitter «Найшвидший слон».


Crazy Battleship: Хотіли ви ... нутися, а вийшла явка з повинною))) Рашка, як завжди, переграла саму себе)


РЕВОЛЮЦІЯ В РОСІЇ: Нехай краще цих пі ... расів з ДНР твіти та повідомлення зі стіни ВК покажуть про "український птічкопад". Мерзота ганебна.


Володимир Нерадов: Ці люди з Міноборони ще називають себе офіцерами? Кремль сильно нервує перед публікацією Голландією 30.09 результатів розслідування.


«МО РФ: "За даними радара, ніякого Су-25 поруч з MH17 не було, "Боїнг" не відхилявся від курсу, давайте забудемо, що в 2014 році ми вам п ... діли", - пише користувач «Аналітик ЦРУ».


Себастьян Перейро: Час у Росії прийняти закон, який починається словами: "Хто старе згадає...».


Як повідомляв ONLINE.UA,

міністр закордонних справ Павло Клімкін закликав Раду Безпеки ООН повернутися до питання про створення міжнародного трибуналу з розслідування загибелі МН-17 над Донбасом в 2014 році

, чим позлив постпреда РФ в ООН Віталія Чуркіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?