Відео з плачучим ватажком ДНР підірвало мережу
Категорія
Політика
Дата публікації

Відео з плачучим ватажком ДНР підірвало мережу

Відео з плачучим ватажком ДНР підірвало мережу
Джерело:  online.ua

Соцмережі підірвало відео з плачучим під час інтерв'ю ватажком ЛНР Ігорем Плотницьким.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
На відео місячної давнини в інтерв'ю "Групі інформації щодо злочинів проти особистості" Плотницький заявив, що готовий пробачити українців, якщо вони кардинально змінять свою думку.
"Вони - наші брати і сестри", - сказав ватажок бойовиків ЛНР.
Після цього він зробив паузу, витираючи сльози. Плотницький встав і пройшовся по кабінету, намагаючись впоратися з емоціями, які його здолали.
"Вибачте, будь ласка, просто стільки життів поклали... і чужих, і своїх ... заради амбіцій деяких дурнів ... Бійка серед близьких, серед слов'ян буває найжорстокіша ... Прийде час, і ми все одно будемо використовувати слов'янську духовність, слов'янський принцип прощення, будемо прощати, після того, як зміниться у них світогляд, розуміння, ставлення", - сказав терорист.
Український журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook прокоментував "зворушливу" сцену з Плотницьким.
"Плотницький ридає під час інтерв'ю крокодилячими сльозами і каже, що пора нам один одного пробачити. Феєричне видовище, звичайно. Як радикально у них змінилася концепція. І головне - як цинічно. Вчора тільки було "Дійдемо до Києва!", "Русскій мір від Одеси до Камчатки!", а тепер уже сльози і розмови про те, що треба пробачити ворога від усієї широкої слов'янської душі. Цікаво, ось всі ті, які українські прапори зривали, і людей забивали до смерті за українські погляди - вони теж скоро будуть ридати по команді з Кремля? Хотів би я подивитися на це, звичайно", - написав Казанський.
"Загалом, судячи з останніх подій, повернення Донбасу в Україні близьке і неминуче", - додав він.








Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Плотницький розповів про смерть своїх батьків. При цьому він не плакав.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?