Ветеран АТО трагічно загинув у Вінницькій області
Категорія
Події
Дата публікації

Ветеран АТО трагічно загинув у Вінницькій області

Ветеран АТО трагічно загинув у Вінницькій області
Джерело:  online.ua

У Вінницькій області в Хмельницькому районі в селі Білий Рукав 26 вересня наклав на себе руки 28-річний Віталій Яцюк, який був ветераном антитерористичної операції на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Винница.info.
Про самогубство ветерана АТО повідомив виданню перший заступник голови Хмельницької районної державної адміністрації Павло Горбатюк.
«Трагедія сталася вночі ... Віталія знайшли повішеним ... Зі Сходу боєць повернувся близько місяця тому. Як кажуть близькі, весь цей час був в депресивному стані», - розповів Горбатюк.
Чиновник також додав, що проживав загиблий боєць разом із батьком, оскільки його батьки були розлучені.
Похорон захисника України відбудеться 27 вересня.
«Сьогодні тіло повезли на судово-медичну експертизу. Похорон - завтра. Треба все провести, як годиться: урочисто і з почестями», - додав Горбатюк.
Як повідомляв ONLINE.UA, у Львівській області двоє підлітків були затримані за підозрою в крадіжці з будинку загиблого бійця АТО, яка була здійснена під час його похорону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?