Одіозний путінський чиновник іде з посади - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Одіозний путінський чиновник іде з посади - ЗМІ

Одіозний путінський чиновник іде з посади - ЗМІ
Джерело:  online.ua

Олександр Бастрикін подав президенту Росії Володимиру Путіну прохання про відставку з посади голови Слідчого комітету Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
За словами джерела видання, близького до адміністрації президента РФ, прохання Бастрикіна про відставку було подано 20 вересня.
При цьому копію відповідного документа має в своєму розпорядженні видання Legal.Report.
Відзначається, що на документі від 20 вересня стоїть віза першого заступника керівника управління кадрів СК РФ Андрія Радченка, в графі «короткий зміст» зазначено «про звільнення з посади», в графі «виконавець» - «Бастрикін О.І.».
У той же час представник СК РФ Володимир Маркін, який сам нещодавно подав у відставку, назвав інформацію про звільнення Бастрикіна недостовірною.
«Серйозні видання і редакції з самого початку розпізнали в цій вкинутій інформації фальшивку», - заявив Маркін.
Як повідомляв ONLINE.UA, російський поет Дмитро Биков присвятив вірш зустрічі музиканта Бориса Гребенщикова з головою Слідчого комітету РФ Олександра Бастрикіна, відомого своєю безоглядною підтримкою президента РФ Володимира Путіна.
Відзначимо, під керівництвом Олександра Бастрикіна СК РФ відкривав справи проти багатьох українських політиків, включаючи Дмитра Яроша і Олега Тягнибока, також Бастрикін заявляв про те, що екс-прем'єр України Арсеній Яценюк воював в 94-95 рр. в Чечні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?